O lo'o fa'atupula'ia le maketi o moega falema'i eletise i le tali atu i tagata matutua: O Bewatec e ta'ita'ia le suiga o le tausiga

O le matua o le faitau aofaʻi o le lalolagi o loʻo faʻateleina, ma o loʻo feagai le fanua o le soifua maloloina i se suiga fou. I lenei galu o suiga, o moega falemaʻi eletise o loʻo taʻalo se sao taua tele o se vaega autu o tekinolosi tausiga. I le avea ai o se paionia ma taʻitaʻi i lenei matata, o loʻo taʻitaʻia e Bewatec le maketi o le falemaʻi eletise eletise ma ana tekonolosi fou ma le lelei o oloa.

Aʻo faʻaauau pea le alualu i luma o tekinolosi faʻafomaʻi ma faʻaleleia mataupu tau tausiga, o loʻo faʻaauau pea ona faʻatupulaia le manaʻoga mo falemaʻi eletise i le tele o siosiomaga tau soifua maloloina. O moega faʻaleaganuʻu a le falemaʻi e le mafai ona faʻafeiloaʻi manaʻoga o le soifua maloloina faʻaonaponei, ma o le tulaʻi mai o moega falemaʻi eletise ua faʻatumu ai le avanoa. Faʻatasi ai ma le tele o foliga ma fetuunaiga filifiliga, e sili atu ona mafai e moega falemaʻi eletise ona faʻafetaui manaoga faʻapitoa o tagata gasegase, faʻaleleia le lelei ma le lelei o le tausiga. O le iʻuga, o faʻalapotopotoga faʻalesoifua maloloina e naunau e teu faʻafaigaluega i moega falemaʻi eletise e faʻaleleia ai a latou auaunaga tau soifua maloloina ma le tauvaga.

Lona lua, o le faʻalauiloaina o moega falemaʻi eletise o loʻo faʻaalia ai se suiga tele i auala e tausia ai maʻi. O le auala masani a le tausimaʻi e faʻalagolago lava i le faʻaogaina o le lima, lea e faʻatapulaʻaina e le maualuga o le tomai ma le malosi faʻaletino o le aufaigaluega tausi maʻi, ae o le tulaʻi mai o moega eletise eletise ua suia ai le tulaga. E fa'afaigofieina ma sili atu le lelei o le tausima'i e ala i lana fa'atonuga otometi ma le fa'atonuga fa'atonu. E mafai e le aufaigaluega tausi maʻi ona iloa le tulaga saʻo o tagata mamaʻi, fetuunaiga tulaga ma le suiga o le moega ma isi gaioiga e ala i le falemaʻi eletise eletise, lea e faʻaitiitia ai le mamafa o tausimaʻi ma faʻaleleia le lelei o galuega.

E le gata i lea, o le taua o le moega o le falemaʻi eletise o loʻo taoto i lona auala atoa i le soifua manuia o le maʻi. E sili atu nai lo na o se masini faafomai; ose fesoasoani e fa'aolaina ai ma'i. Faʻatasi ai ma le faʻaogaina o le maualuga ma le maualuga, o le falemaʻi eletise eletise e faʻaleleia ai le lelei o le moe a le tagata maʻi ma fesoasoani e faʻavave le faagasologa o le toe faʻaleleia. E faʻaleleia ai foʻi le tulaga lelei o le olaga o le tagata maʻi e ala i le faʻaleleia o le manava ma le gafatia o le taʻavale. O le iʻuga, o moega eletise eletise e le gata ina faʻamanuiaina e le au tausi soifua maloloina, ae faʻapea foʻi ma gasegase ma o latou aiga.

E le gata i lea, o le falemaʻi eletise eletise ua mamanuina ma le faʻaogaina o le tausiga ma le saogalemu o le maʻi i le mafaufau. O loʻo i ai se masini fetuutuunaʻi faʻaogaina ma tuʻufaʻatasia le saogalemu o mea e mafai ai e tagata tausi maʻi ona sili atu le saogalemu fesoasoani i le gasegase ma le fesiitaiga, faʻaitiitia le lamatiaga o le pa'ū ma manuʻa. E ofoina atu foi se moega mafanafana ma le faʻaoga-faauo mamanu, fatuina se siosiomaga saogalemu ma le mafanafana mo gasegase.

I le lotolotoi o ia faiga, Bewatec, o se kamupani e faʻapitoa i le tuʻuina atu o fofo faʻatekonolosi faʻafomaʻi, o loʻo saofagā malosi i le faʻatupulaia o le maketi o moega falemaʻi eletise. O a latou oloa e le gata ina faʻapipiʻiina i foliga sili atu ma le saogalemu, ae faʻapitoa foi i le faʻaleleia atili o le poto masani o le tausiga o maʻi, faʻateleina le taua i faʻalapotopotoga faʻalesoifua maloloina ma gasegase. A o faʻaauau pea ona faʻaleleia le vaega o le soifua maloloina ma o loʻo faʻaauau pea ona tupu le maketi o falemaʻi eletise, o le a faʻaauau pea ona faia e Bewatec se sao taua i le faʻauluina o le alualu i luma o le alamanuia ma le atinaʻeina.

asd (1)


Taimi meli: Apr-29-2024