Fa'aaliga a Bewatec: Ta'ita'ia le Fa'afouga Fa'afouga Tau Soifua Maloloina ile CIIE 2023

O le China International Import Expo (CIIE) o loʻo tu o se molimau i le taʻitaʻiga vaʻaia a Peresitene Xi Jinping, o ia na taʻimua i ana fuafuaga ma le faʻatinoina. O lenei fa'alavelave suatiaina ua fa'atupula'ia ma avea ma fa'avae taua mo Saina e fa'atulaga ai se fa'ata'ita'iga fou o le atina'e, fa'aleleia tulaga maualuga matala, ma fa'aalia lona agaga galulue fa'atasi i le lalolagi atoa.

 

I lenei tulaga, o bewatec, o se taʻutaʻua taʻutaʻua i le tulaga o fofo faʻalesoifua maloloina atamai, na faia se sao iloga i le CIIE, faʻatosinaina o le toʻatele o tagata asiasi faʻapitoa i lona fale. O le tu'ufa'atasia o mafaufau i lenei va'aiga fa'alelalolagi na fa'afaigofieina ai se su'esu'ega fa'atasi o taunu'uga o le vaitau fa'atekinolosi ma se tautinoga tu'ufa'atasi i le fausiaina o se fa'alapotopotoga fa'alesoifua maloloina.

 

O le mea mata'ina, na fa'afeiloa'ia e le falea'i a bewatec ta'ita'i fa'aaloalogia, e aofia ai le Sui Pulenu'u ma le Sui Komiti o le Pati Ni Huping o le A'ai o Jiaxing, Itumalo o Zhejiang. O la latou asiasiga na aofia ai se suʻesuʻega atoatoa ma felafolafoaiga manuia ma le Faʻatonu Maketi a Bewatec.

 

I le fatu o le faʻaaliga, Sui Mayor Ni ma isi taʻitaʻi taʻutaʻua suʻesuʻe i le faʻaaliga CIIE a bewatec, ma taulaʻi atu i fofo faʻapitoa mo potu falemaʻi atamai. Na latou fa'atofuina i latou lava i le lavelave o oloa e pei o moega eletise atamai, fa'alili ea feliuliua'i atamai, pads e mata'ituina fa'ailoga taua e le fa'afeso'ota'i, ma le fa'aogaina o le BCS system. E ala i lenei poto masani, na faʻaalia ai e le Sui Mayor Ni le faʻaaloalo atoatoa mo laʻasaga fou a le bewatec i le fausiaina o le soifua maloloina atamai ma lana tautinoga e ofoina atu fofo atoatoa.

 

I se taimi na lagona ai le faʻamoemoe, na faʻaalia e le Sui Mayor Ni lona talitonuga i le lumanaʻi o le bewatec. Na ia fa'amamafa lona fa'anaunauta'iga i le fa'aauauina o le a'e a le bewatec i le malo o le soifua maloloina atamai, ma va'ai ai le sao taua a le kamupani i le una'ia o le fa'aleleia o meafaigaluega fa'afoma'i. O lea la, o le a fa'atupuina ai le aga'i i luma ole tausiga fa'alesoifua maloloina fa'atekinolosi ma sa'o lelei—o se va'aiga fa'atasi lea e bewatec ma ana malo fa'aaloalogia na tautino e siamupini fa'atasi.

 

A'o pa'u pupuni i luga o le CIIE, o le bewatec e le gata o se fa'aaliga ae o se sulu o mea fou i totonu o le atamai fa'alesoifua maloloina, sauni e fa'asolo atu i mata'upu fou ma saofagā tele i le fa'alauteleina o le lalolagi o faiga fa'alesoifua maloloina.

Bewatec1


Taimi meli: Nov-24-2023