Saofaga a BEWATEC i le Tausiga Mata'utia

Talu ai nei, na tuʻufaʻatasia ai e le National Health Commission ma isi matagaluega e valu le "Opinions on Strengthening the Construction of Critical Care Medical Service Capacity," e faʻamoemoe e faʻalauteleina punaoa faʻafomaʻi faʻapitoa ma faʻamalieina le fausaga ma le faʻatulagaina o punaoa faʻafomaʻi. E tusa ai ma taʻiala, e oʻo atu i le faʻaiʻuga o le 2025, o le a iai le 15 moega tausi maʻi mo le 100,000 tagata i le atunuʻu atoa, ma le 10 potu e mafai ona faʻafeiloaʻi i le 100,000 tagata. E le gata i lea, o le fua faatatau o le tausimaʻi i le moega i totonu o le ICU atoa e faʻamoemoe e oʻo i le 1: 0.8, ma le fua faatatau o le tausimaʻi i le maʻi i le 1: 3.
I le avea ai o se tagata e tuʻuina atu meafaigaluega faʻafomaʻi autu, o le BEWATEC's A7 eletise falemaʻi e tu i fafo ma lona mamanu atamai tulaga ese, e saofagā tele i le faʻaleleia atili o le tausimaʻi ma faʻamautinoa le saogalemu o maʻi. O lenei moega ICU pito i luga e le gata o loʻo faʻaalia ai se galuega faʻapipiʻi i tua e faʻaitiitia ai le mamafa o galuega mo le aufaigaluega tausi maʻi ae o loʻo aofia ai foʻi ma mea pito i tua e faʻatagaina ai le faʻamalamalamaina o X-ray. O lenei vaega e mafai ai e tagata gasegase ona suʻeina suʻega X-ray e aunoa ma le alu ese mai le moega, faʻafaigofieina le faʻagasologa faʻafomaʻi.
O le A7 eletise falema'i e fa'apipi'i pito i tua galuega e fa'apitoa. E masani lava, o le toe fa'atulagaina o tagata mama'i ma'i tigaina e mana'omia ai le fa'amaopoopoina o tausima'i e to'atolu i le to'afa, o se galuega mamafa e mafai ona fa'alavelaveina ai le soifua maloloina o tagata tausi ma'i. Peita'i, e mafai ona fa'atonutonu lelei le fa'agasologa o le moega e ala i se laulau, fa'aitiitia ai le mamafa o galuega a le aufaigaluega tausi ma'i ma fa'aleleia atili ai le lelei atoatoa.
E le gata i lea, o le moega falemaʻi eletise A7 ua faʻapipiʻiina i se faiga mataʻituina atamai. Faʻaaogaina le tele o masini, e faʻaauau pea ona aoina ma faʻapipiʻi faʻamaumauga o moega ma maʻi ile BCS system, e tuʻuina atu ai le mataʻituina o taimi moni ma faʻamatalaga mataala i tausisoifua, ma faʻamautinoa ai le saogalemu o le maʻi. O lenei mamanu atamai e le gata ina faʻaleleia ai le tulaga lelei o le tausiga faʻafomaʻi ae maua ai foi le lagolago saʻo i fomaʻi soifua maloloina.
"O le faʻaleleia o le fausiaina o auaunaga faʻapitoa faʻafomaʻi o se vaega taua o le faʻalauiloaina o le atinaʻe maualuga i le soifua maloloina ma le fausiaina o se Saina maloloina," o le tala lea a se sui mai BEWATEC. "O le a faʻaauau pea ona faʻafouina ma faʻamalieina a matou oloa e faʻafetaui ai le faʻateleina o manaʻoga o falemaʻi i tulaga uma ma le faʻatupulaia o maketi tau soifua maloloina e le o ni tagata lautele, puipuia le soifua maloloina ma le ola."
O le faʻaogaina o lenei moega falemaʻi eletise e le gata ina faʻaleleia atili ai le malosi o tausisoifua o falemaʻi ae e fesoasoani tele i le fausiaina o se soifua maloloina Saina. Faʻatasi ai ma le faʻalauteleina o tekonolosi ma le faʻatupulaia o manaʻoga o maketi, o le manaʻoga mo mea faʻapitoa faʻafomaʻi faʻapitoa e faʻamoemoe e tupu, faʻaleleia le atinaʻeina ma le faʻalauteleina o le falemaʻi uma o meafaigaluega faʻafomaʻi.
I le lumanaʻi, o loʻo tumau pea le tuuto BEWATEC i mea fou ma suʻesuʻega, faia o sao sili atu i le faʻalauteleina o le fausiaina o auaunaga faʻafomaʻi taua i totonu o le atunuʻu. I le avea ai o se faʻataʻitaʻiga mataʻina o ana oloa, o le falemaʻi eletise eletise A7 o le a faʻaauau pea ona faʻaaogaina ona tulaga lelei i le faʻaleleia atili o le tausiga o le soifua maloloina ma faʻamautinoa le saogalemu o le maʻi, e fesoasoani i le atinaʻeina o le soifua maloloina i Saina ma tua atu.

a


Taimi meli: Iul-30-2024