BEWATEC: Top 10 "Aafiaga Fesootaiga" Exhibitor i CIIE

BEWATEC

BEWATEC, o se igoa iloga i le falemaʻi moega falemaʻi, ua toe faʻaalia lona aafiaga mataʻina e ala i le faʻamautuina o se nofoaga manaʻomia i totonu o le "Top Ten Exhibitors of Communication Influence" i le faʻaaloalogia o le Fifth China International Import Expo (CIIE). Mai le aso 5 o Novema i le aso 10, 2022, na faʻaalia ai e le BEWATEC ana oloa sili ona lata mai i luga o lenei tulaga o le lalolagi, faʻataʻitaʻiina tagata tomai faʻapitoa ma faʻasalalauga tetele tutusa.

Fa'ailoaina o le Moega Eletise 5G Fa'atekinolosi Muamua a le Lalolagi

O se taimi mata'ina o le fa'aaliga o le amataga lea o le 5G fa'afuainumera atamai eletise eletise-o se fa'afouga ua sauni e toe fa'avasega tulaga fa'aonaponei o tausiga o ma'i. O lenei moega fa'apitoa e tu'ufa'atasia fa'atasi ma fa'atekonolosi fa'atekinolosi, e maua ai le fa'amafanafanaga le mafaatusalia a'o fa'amalosia le soifua maloloina fa'apolofesa e tu'uina atu sa'o, fa'apitoa, ma lelei le tausiga.

Paionia Tolu-Laasaga Liliu Anti-Bedsores momi

Na fa'alauiloa fo'i e BEWATEC se oloa su'eina e fa'atatau i se popolega fa'alesoifua maloloina-o le fa'ama'i e tolu-tulaga e fa'aliliu ai fa'ama'i moe. O lenei matai ua maua ai le lauiloa tele, ma maua ai faʻasalalauga mai faʻasalalauga faʻapitoa e aofia ai le Xinhua News Agency, People's Daily, ma Shanghai TV.

Taliaina se Vaaiga mo le 2023

O le tulimatai atu i le 2023, o le tautinoga a BEWATEC o loʻo taoto i le faʻaogaina o le gafatia o le China International Import Expo e avea o se tulaga faʻavaomalo. O la latou va'aiga e aofia ai le fa'atupuina o faiga fa'apa'aga, fa'aleleia o taumafaiga fa'atasi, ma le fa'atupuina o le alualu i luma fa'atekonolosi a'o fa'amalosia lo latou igoa tauleleia. E ala i taumafaiga faʻatasi ma Saina ma le lalolagi soifua maloloina faʻalapotopotoga, o le BEWATEC e faʻamoemoe e fausia se laufanua faʻalesoifua maloloina e faʻalelei, malupuipuia, faʻapitoa, ma faʻatautaia ma le atamai.

 Fausiaina o le Lumanai o Moega Fomai

Faatasi ai ma se tuuto le maluelue i mea fou ma se faamamafa manino i le siitia o le poto masani o le gasegase, BEWATEC o loʻo faʻatulagaina le lumanaʻi o moega faafomaʻi. O tausi soifua maloloina, fa'alapotopotoga, ma gasegase o lo'o ulufale atu i se vaitau mata'ina o tausiga fa'afoma'i atamai-o se fa'afefiloiga lelei o tekonolosi fa'aonaponei ma le fa'alogo lelei i tagata ma'i. Sauni e molimauina le suiga o moega faafomai a o BEWATEC e toe faʻamalamalamaina le tulaga lelei i totonu o le soifua maloloina ma le faʻaleleia o pisinisi.


Taimi meli: Aukuso-15-2023