2024 Bewatec Partner Recruitment Conference (East China Region) Fa'ai'u Manuia!

1 (1)

O Aukuso 16th, le 2024 Bewatec Partner Recruitment Conference (East China Region) na faaiuina ma le manuia i le lotolotoi o se siosiomaga e tumu i le fiafia ma le faamoemoe. O lenei faʻalavelave tele e le gata o se faʻasalalauga mo Bewatec ma tufatufa i le itu i Sasaʻe Saina ae o se fetoʻaiga matagofie o manatu i le matata o le soifua maloloina atamai.

I le tatalaina o le konafesi, na saunoa ai Dr. Cui Xiutao, Pule Sili o Bewatec, se tautalaga naunautai e tumu i le vaai mamao ma le talitonuga mausali mo le lumanai.

Na ia faʻamatalaina le mamanu sili a Bewatec i le matata o le soifua maloloina atamai ma le faʻafefea e le kamupani, e ala i tekonolosi fou, tulaga mataʻina, ma fuafuaga tau maketi, faʻaauau pea ona taʻitaʻia tulaga tau alamanuia ma faʻaleleia le faʻaleleia o alamanuia.

O nei fa'amoemoega e le gata ina atagia ai le fa'anaunauta'iga a Bewatec ae fa'amumuina ai mafaufauga ma le naunautai o tagata auai mo le galulue fa'atasi i le lumana'i.

A o faagasolo le konafesi, na tatalaina ai se faasologa o sauniga na saunia ma le faaeteete. Mai le amataga mata'ina o oloa fou i le fa'asoa manino o mataupu manuia; mai le loloto o le au'ili'iliga o maketi i fa'amatalaga au'ili'ili o faiga fa'avae felagolagoma'i-o sauniga ta'itasi sa va'ava'ai fa'atasi ma le autu ma le fa'afiafiaga.

O se tasi o mea taua o le fonotaga o le faʻalauiloaina atoatoa o oloa a le Bewatec. O nei oloa fou, e atagia ai le galue malosi ma le poto o le vaega R&D a le kamupani, o loʻo faʻatusalia le pito sili o le alamanuia. O a latou faʻatinoga mataʻina, mamanu atamai, ma faʻataʻitaʻiga lautele faʻaoga na maua ai le viia maualuga mai le au auai.

E le gata i lea, ina ia mafai ai e malo ona iloa le malosi o le gaosiga o le Bewatec ma le lelei o le puleaina, na aofia ai i le fonotaga se taamilosaga a le fale gaosimea. Ole si'osi'omaga mama ma le fa'atonuina o le gaosiga, meafaigaluega fa'apitoa, ma le fa'atonuina o le fa'atonuga lelei na tu'u ai se lagona loloto i malo. Na latou faʻaalia se malamalama sili atu i le tulaga lelei o oloa a Bewatec ma sili atu le talitonuina o le faʻailoga.

Na fa'aalia fo'i i lea fonotaga se se'i fiafia. E fa'afetaia le auvalaaulia mo lo latou auai ma le lagolagosua, na saunia e Bewatec ni fa'ailoga eseese. O lenei faateʻia e leʻi faʻamoemoeina e le gata na faʻaalia ai le tausiga ma le faʻaaloalo a Bewatec mo malo faʻafeiloaʻi ae na faʻapupula atili ai le va i lo latou va.

E mata'ina, na aofia ai i le fono se sauniga tele saini. Toeitiiti atoa le sefulu tufatufa, ina ua uma ona maua se malamalamaaga loloto i le malosi ma le lelei o Bewatec, na faʻaalia le malosi o le galulue faʻatasi ma le sainia ma le manuia o maliega faʻatasi. O nei vaaiga mafanafana ma le mamalu e le gata na faailogaina ai le amataga aloaʻia o le galulue faʻatasi ae na faʻaalia ai le faʻalauteleina ma le faʻalauteleina o le maketi a Bewatec i le itu i Sasaʻe o Saina.

1 (2)

Taimi meli: Aukuso-23-2024